Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä "Cat Approved" tarkoittaa? Miksi kaikki CAZOOCATin pinssit ovat "Cat Approved"?

Kuten jo ehkä tiedät, CAZOOCAT on yhden opiskelijan pyörittämä yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen toimitilana toimii perustajan ja omistajan olohuoneen nurkka, jossa joikainen pinssi painetaan. Kyseinen nurkka sattuu olemaan erän pörroisen mustan kissan lempipaikka, joten kyseinen kissa on hyvin tiiviisti mukana tuotantoproessissa. 

Esittelen siis ylpeänä: Oola. Oola hyväksyy jokaisen pinssin joka myyntiin tulee, joten voin ylpeänä sanoa, että kaikki pinssit ovat "Cat Approved" - kissahyväksyttyjä näin karkeasti suomennettuna. 

Haluaisin pinssin x eri väreillä/tekstillä, onnistuuko designin muokkaaminen?

Tottakai! Ota vain rohkeasti yhteyttä Yhteydenottolomakkeella (Yhteydenotto), sähköpostilla (cazu.cazoocat@gmail.com) tai WhatsAppilla (+358 406812005)!

Haluaisin pinssin idealla x, mutta minulla ei ole mitään valmista kuvaa. Onnistuuko designin suunnitteleminen pyynnöstä?

Kyllä! Ja mikä vielä parempaa, ei siihen tule minkäänlaista lisämaksua! Omasta ideasta suunniteltu pinssi maksaa 4 €, eli saman verran kuin suoraan omasta kuvasta painettu pinssi - tuotantoaika vain on pidempi - TAI jos idea on sellainen joka mielestäni myisi, saat pinssin samalla hinnalla kuin muutkin valmiiksi suunnitellut: 3,50 €! Ota yhteyttä Yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai WhatsAppilla jotka ovat kaikki mainittu edellisen kysymyksen vastauksessa :)