Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytännöt

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, mitä henkilötietoja kerään, käytän, ja jaan kun ostat minulta tuotteen, otat minuun yhteyttä, tai muutoin käytät palveluitani kotisivujeni tai muiden väylien kautta.

Tietosuojakäytäntö ei kata vaikutukseni ulkopuolella olevien kolmansien osapuolien (kuten sosiaalisen median; Instagramin, Twitterin tai Facebookin) käytäntöjä.

Keräämäni tiedot

Tarvitsen tilauksesi käsittelemiseksi tiettyjä tietoja, jotka annat minulle itse suoraan. Näihin tietoihin lukeutuu mm. nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, maksutiedot, puhelinnumero, ja tilaamasi tuotteen yksityiskohdat. Voit lisäksi antaa minulle muita tilaukseesi liittyviä henkilökohtaisia tietoja kun otat minuun yhteyttä suoraan.

Miksi tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään

Tietoja kerätään:

 • palveluiden tarjoamiseksi, kuten tilauksen käsittelemisen mahdollistamiseksi ja asiakastuen tarjoamiseksi.
 • jos tarpeen laillisen velvoitteen tai muun vastaavan pakottavan velvoitteen vuoksi.
 • kuten tarpeen omien legitiimien etujeni vuoksi, niin kauan kuin ne eivät ole ristiriidassa sinun etujesi ja oikeuksiesi kanssa, esimerkiksi palvelujeni kehittämiseksi.

Tietojen jakaminen

Jaan tai välitän tietojasi kolmansille osapuolille vain tietyissä tarkoituksissa ja tilanteissa. Näitä ovat:

 • Webnode AG. Webnoden palvelut ovat välttämättömiä, jotta tilauksesi voidaan tehdä ja käsitellä.
 • Palveluntarjoajat. Luovutan tietojasi luotettaville palveluntarjoajille kuten Postille tilauksesi toimittamiseksi. Vain palvelun suorittamiseen vaaditut tiedot (kuten Postin tapauksessa nimi ja osoite) luovutetaan.
 • Pakottavat lailliset velvoitteet.

Tietojen säilyttäminen

Säilytän henkilötietojasi vain niin kauan, kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Minun voi silti olla tarpeen säilyttää tietojasi pidempään täyttääkseni laillisia velvoitteitani. Yleisesti ottaen säilytän tietojasi korkeintaan kahden (2) vuoden ajan.

Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolelle

En toistaiseksi säilytä tai käsittele tietojasi EU:n toimivallan ulkopuolella olevilla alustoilla (esim. Google Cloud).

Oikeutesi

Jos asut tietyillä alueilla, kuten EU:ssa, sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi säilytykseen ja käyttöön liittyen.

 • Tarkastusoikeus. Sinulla on lainmukainen oikeus tarkastaa, mitä henkilötietojasi minulla on.
 • Muutos-, rajoitus- ja poisto-oikeus. Sinulla voi myös olla oikeus muuttaa tietojasi, rajoittaa käyttöoikeuttani niihin, tai poistaa ne käytöstäni. Pakottavia olosuhteita lukuunottamatta (kuten laillisia velvoitteita) poistan tietosi pyydettäessä.
 • Valitusoikeus. Jos asut EU:ssa, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseesi jos epäilet väärinkäyttöä.

Yhteydenotto

Minä, Cazu Kropsu, olen rekisterinpitäjä ja hallinnoin yritykselleni luovutettuja henkilötietoja. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistä tai haluat tietojasi poistettavan, ota yhteyttä cazu.cazoocat@gmail.com.

Loppusäännökset

 • Tekemällä sähköisen tilauksen sivustolla cazoocat.com, vakuutat olevasi tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyt ne täysmittaisesti.
 • Hyväksyt nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa.
 • Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.
 • Nämä säännöt tulevat voimaan 7.12.2022